Postzegels beleef de natuur Caribisch Nederland

Op 10 juni 2024 geeft PostNL nieuwe postzegels uit. Met als thema Beleef de natuur – onderwaterleven Bonaire. Een vel met 10 verschillende postzegels. De prijs voor een vel met 10 postzegels is € 10,90. Het postzegelvel over het onderwaterleven van Bonaire maakt deel uit van de meerjarige serie Beleef de natuur die van  2024 tot 2026 gewijd is aan Caribisch Nederland. In de serie komen ieder jaar 4 postzegelvellen uit, met elk 10 verschillende postzegels.

Onderwaterleven Bonaire postzegels

Op deze serie postzegels zijn planten en dieren afgebeeld die voorkomen in dit gedeelte van Nederland. De eilanden in dit gebied kennen met duizenden soorten planten en dieren een voor Nederlandse begrippen ongekende biodiversiteit. In 2024 wordt achtereenvolgens aandacht besteed aan de vogels, de vlinders, het onderwaterleven en de flora van het eiland Bonaire. In deze serie is de hoofdrol weggelegd voor de tuimelaar, walvishaai, soepschildpad, poetsgarnaal, vierogige koraalvlinder, reuzenmanta, gewone octopus, Franse keizersvis, regenboogpapegaaivis en hertshoornkoraal.

Postzegels en kaarten

Wist je dat we heel veel mooie kaarten hebben voor allerlei gelegenheden? Verjaardagskaarten, verhuiskaarten, huwelijkskaarten, condoleancekaarten en beterschapskaarten. In verschillende stijlen, en voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor ieder wat wils! In onze ‘stenen winkel’ vind je de grootste collectie wenskaarten en postkaarten van Nijmegen. Een selectie kaarten is ook via onze webwinkel te bestellen.