Printservice & cadeauwinkel in Nijmegen

Hai! Ik ben Marieken van Druk & Vorm, samen met mijn moeder Wilma run ik mijn mooie printservice & cadeauwinkel. Een bijzondere combinatie? Nee hoor, helemaal niet! Ooit begon ons familiebedrijf in een garage met het drukken van materialen voor de universiteit.

In 1989 zijn we verhuisd naar dit ruimere pand op de Heijendaalseweg en zijn we overgestapt op printen. Ook andere bedrijven en particulieren weten ons inmiddels goed te vinden als het gaat om kopiëren, printen en netjes afwerken.

Er bleef genoeg ruimte over om Druk & Vorm een extra papieren dimensie te geven. Als liefhebber van échte post begon ik ansichtkaarten, wenskaarten en postzegels te verkopen. Later kwamen daar planners, schriftjes, puzzels en spelletjes bij. En met het toevoegen van de allermooiste kinderboeken, stationery en andere bijzondere geschenken, werd het een echte cadeauwinkel. Met alle liefde en plezier pak ik je aankopen zorgvuldig in.

 1

Mooie merken & persoonlijke post

Alle items in de winkel heb ik met zorg uitgekozen. Bij de inkoop let ik op vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid. Ik wil bijzondere, fraaie en eerlijke producten verkopen. Omdat zij de wereld letterlijk en figuurlijk een beetje mooier maken. En daar mag jij, of de ontvanger van een kaartje of cadeautje natuurlijk van meegenieten.

Bij Druk & Vorm mag je alles rustig bekijken en rondsnuffelen. Er is ook zo veel te zien! Ieder hoekje van de winkel is benut om de allermooiste spulletjes uit te stallen. Neem lekker de tijd!

Misschien heb je een bepaald idee in je hoofd en weet je niet waar je moet zoeken? Geef het dan even aan. Het is voor mij een sport om precies díe kaart tevoorschijn te toveren, die past bij de gelegenheid en de ontvanger.

 

Ontwerpen & ontspannen

Ter ontspanning ga ik graag naar musea, waar ik vrachten inspiratie opdoe. Niet bezig zijn met beelden, bestaat voor mij gewoonweg niet.

Aan het eind van de werkdag plof ik thuis graag op de bank. Maar ook dan kan ik niet stilzitten. Vaak stroomt mijn hoofd nog over van de ideeën en fraaie beelden of grappige gedachtes. Die zet ik om in zelfontworpen kaarten, die ik in kleine oplage verkoop in de winkel.

Op die manier kan ik ook in opdracht kaarten ontwerpen. Of een pakketje samenstellen met een gepersonaliseerde wens. Voor kerstmis, een jubileum of een andere gebeurtenis die voor jou belangrijk is.

Ik sluit mijn dag ook graag af met een ommetje. Even wat kilometers maken door de stad of door het groen. Tijdens mijn wandelingen vallen mij vaak grappige of mooie details op. Die fotografeer ik dan en soms komen ze ook weer terug in een nieuwe kaart. Als je Druk & Vorm volgt op Instagram, kun je meegenieten van mijn loopjes.

 

Wil je nog meer weten over mij of Druk & Vorm? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik ben dol op post!

 

Contact opnemen? Door hier te klikken, kom je op onze contactpagina.

Ook is Druk & Vorm te vinden op Facebook en Instagram.