Textielbedrukking

Behalve papier, bedrukken wij ook textiel en cadeau-artikelen. Onderstaand een lijst van de mogelijkheden. De artikelen kunnen per stuk besteld worden, de levertijd voor textielbedrukking is meestal één werkdag. Wil je meerdere aantallen van een artikelen? We geven graag een prijsopgave. De levertijd voor grotere orders is in overleg. Bij grotere aantallen is het voor textielbedrukking (ook in overleg) mogelijk om andere modellen/kleuren te bestellen.

Babymutsje

Mutsje van zacht katoen, verkrijgbaar in roze, blauw, wit en groen. Te bedrukken in verschillende kleuren, en er zijn diverse fonts om uit te kiezen. Prijs per stuk is € 8,95

Kinderschort
– Ecru schortje te bedrukken met tekst of foto.
– € 14,95

Kussensloop
– Wit sloop met A4 of A3 opdruk.
– € 12,95 / € 15,95

Mini shirt
– Klein shirtje in verschillende kleuren, met raamhanger. Witte shirtjes zijn te bedrukken met een foto, logo of tekst. De gekleurde shirts zijn te bedrukken met tekst.
– € 8,95

Muismat
– € 9,95

Onderzetters
– Ronde onderzetters, gemaakt van rubber. Set van 4 stuks.
– € 9,95

Puzzel
– A5, A4 en A3 formaat.
– € 9,95 (vanaf)

Rompertje
– Wit, lichtroze of lichtblauw rompertje met drukknoopjes in de maat 62/68. De witte rompers kunnen worden bedrukt met afbeelding of tekst. De gekleurde rompers met tekst. Als origineel cadeautje kun je een romper laten bedrukken met het geboortekaartje.
– € 10,95

Schort
– Van stevig canvas gemaakt schort, met twee steekzakken aan de voorkant. In wit, ecru, zwart, donkerblauw, oranje en bordeaux-rood. De witte en ecru schorten kunnen met afbeelding en/of tekst bedrukt worden. De gekleurde varianten met tekst.
– € 18,95

Slab
– Wit slab bedrukt met je eigen foto, tekening of tekst. Ook leuk om het geboortekaartje af te drukken op een slabbetje, een origineel kraamcadeau! De slabbetjes zijn gemaakt van 100% katoen, en hebben een klittenbandsluiting.
– € 10,-

Tas met lange hengels
– Canvas of katoenen tas verkrijgbaar in wit, ecru, en zwart. De ecru en witte tasjes kunnen worden bedrukt met afbeelding of tekst. De gekleurde tassen kunnen worden voorzien van een tekst. Het formaat van de tas is 38 centimeter x 41 centimeter. In overleg kunnen andere kleuren besteld worden.
– € 10,-

T-shirt wit
– Wit t-shirt (met ronde hals) bedrukt met afbeelding of tekst, in de maten small, medium, large, extra large of extra-extra large. Ook verkrijgbaar in kleine maatjes voor kinderen.
– € 14,95 (A4 opdruk aan één zijde), € 16,95 (A3 opdruk aan één zijde)

T-shirt zwart
– Zwart shirt (met ronde hals) bedrukt met tekst, in de maten small, medium, large, extra large of extra-extra large.
– € 15,95